Açıklanan ısıtmalı havuzlu bungalov Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bungalovlar, alelumum ormanların, çokluk deniz boyularının yahut nişanlık alanların ortamında mekân aldatmaır ve turistlerin natürel güzellikleri ayyaşfetmelerine olanak teşhisr. 

Bungalov evler temelli doğal malzemelerden yapıldığı ve şehirden ırak bir şekilde doğanın içinde belde aldığı için, konuklara doğanın içre bir dinlence hissi yaşatır.

Sunmuş olduğu kampanyalar ve cazibe yollarının özel fırsatları ile bile uçak biletinizi çok elan avantajlı fiyatlarla satın alam olanakı sunuyor.

Hatta pres , sezonluk havuz hizmeti, kayak kayranına doğrudan erişim imkanı, çocuklar midein baziçe alanı hizmetleri mevcut kapsamlı bir tesistir. Toplamda on iki sayı bungalov evden oluşan tesis, gelen misafirlerine ongunların altında saat geçirebilecekleri yeğin bir kucak sunmaktadır. Aktiviteler yürekin Sapanca Gölü tekne turlarına 7 km, Maşukiye deniz kayaçğı tesislerine 10 km ve Ormanya Tab parkına 15 km mesafede mekân almaktadır. İşletmeye yaklaşan yerlerde atv, zipline ve tekne turu da dokumalabilen yerler bulunmaktadır.

Ferdî verileriniz, Kvkk Metni kapsamında işlenmektedir. “Eşya Ol” butonuna basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca Otelleri ile konaklarken görmenizi önerdiğimiz bölgeler arasında ise  tarihi ve gezinsel bir öneme ehil olan Maşukiye’de güne harika bir kahvaltı ile çıbanlayabilirsiniz.

Bungalovlarda mevcut rahatlamanın bildiğimiz en oflaz yollarından biri olan jakuzide dinlenmenin zevkini tek yerde bulamazsınız. Yeşilliklerle dolu bir bahçede mis kokulu çsineeklerin keyifli platformının ortasında yer kayran özel jakuzilere sahiptir.

Aile bungalovlarını tercih ettiğinizde, kalabalık arkadaş gruplarıyla ya da ailenizle yan yana bile konaklamanız muhtemel. Günler boyu Kabak Koyu’nu izledikten sonrasında burayı çıktı tatil rotalarınızda en üst sıralara yazacaksınız.

Denize yalnızca 100 metre uzaklıktaki Chakra Beach Kabak’ta dört farklı dinlenme alanı ile Akdeniz mutfağından örnekler sunan bir alakart devamı için tıklayın restoran bulunuyor.

Kalabalıktan münezzeh kendinize ilişkin özel havuzlu bungalov ve villalarımızda izole dinlenme sizleri bekliyor.

 1990 yılından beri alabalık restoranı olan ihtimam veren Heinz Restaurant & Bungalov’un tabii mekân konstrüksiyonı Çerkez peyniri, kaşarlı kiremitte yalanı ve mekân mantısı da çok seviliyor.

Abant villa evleri her yıl misafirlerinden tam derece almayı başarıyor. Abant’ın biriyi mevkiinde mevcut villa otellerde, kış erken ayırtma fırsatları ile akla yatkın fiyata konaklayabilir, devamı için tıklayın sömestr tatili döneminde cıvıl cıvıl arkadaş gruplarınızla neşeli bir 15 dinlence bile geçirebilirsiniz. 

Kişisel verileriniz, Kvkk Metni kapsamında anlayışlenmektedir. “şart Ol” butonuna bungalov basarak Üyelik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu ve onaylama ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Sapanca’da hem lokanta hem de bungalov soy olarak hizmet veren Backyard Sapanca’da meşe ongunlarının sapanca bungalov arasında konumlandırılmış, kendine özel bahçeli 8 adet bungalov evden oluşuyor. Evlerin 4 tanesinin müstakil havuzu bungalov var ve ısıtmalı olan bu havuzlar kışın 30 C° ye kadar ısınabiliyor.

Report this wiki page